• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • НАКАЗ Про організацію освітнього процесу у період ускладнення епідеміологічної ситуації

НАКАЗ Про організацію освітнього процесу у період ускладнення епідеміологічної ситуації

2022-01-26

/Files/images/01022019/unnamed.jpg

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «РУСАНІВСЬКЕ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНЕ ОБ’ЄДНАННЯ «ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ – ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ» ВЕЛИКОДИМЕРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

«26» січня 2022 р. № 23 -о

с. Русанів

Про організацію освітнього процесу у період ускладнення епідеміологічної ситуації

У зв’язку із підвищенням рівня захворюваності учасників освітнього процесу закладу, відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», листа Міністерства освіти і науки України від 25.01.2022 № 1/1267-22 від 25.01.2022 «Про вжиття організаційних заходів із протидії розповсюдження СОVID-19», рішенням педагогічної ради від 26.01.2022 № та з метою запобігання поширення гострих респіраторних хвороб, у тому числі СОVID-19

НАКАЗУЮ:

1. Призупинити освітній процес у 1-4 класах з 27 січня 2022 року до покращення епідеміологічної ситуації.

2. Організувати освітній процес із використанням дистанційного навчання для учнів 8 класу та 10 класу з 27 січня 2022 року до покращення епідеміологічної ситуації.

3. Організувати освітній процес із використанням дистанційного навчання для учнів 5-7, 9, 11 класів з 31 січня 2022 року до покращення епідеміологічної ситуації.

4. Класним керівникам:

4.1. Попередити здобувачів освіти та їхніх батьків про зміну режиму роботи закладу.

4.2. Провести бесіди з учнями й батьками щодо правил поведінки, збереження життя і здоров’я дітей під час вимушеного призупинення навчальних занять;

5. Заступнику директора з навчально-виховної роботи Іваницькому С.Л.:

5.1. Вжити заходів з метою повного опанування навчального матеріалу, який під час призупинення освітнього процесу у школі, не опрацьовувався, щодо інтенсифікації навчального процесу та застосування, при необхідності, ущільнення навчального матеріалу.

5.2. Надати вчителям- предметникам методичні рекомендації щодо форм та методів раціонального надолуження програмового матеріалу.

5.3 Провести індивідуальні співбесіди із вчителями щодо ущільнення уроків.

5.4. Взяти під персональний контроль хід відпрацювання та ведення записів у класних журналах.

6. Заступнику директора Литовченко Т.В. відмінити масові заходи з учнями.

7. Вчителям, які викладають в 1-4 класах:

7.1. Інтенсифікувати навчальний процес та застосувати, при необхідності, ущільнення навчального матеріалу, об’єднання окремих тем, використання міжпрежметних зв’язків, оглядового або самостійного вивчення навчального матеріалу, використання резервних годин навчальної програми , з метою повного опанування навчального матеріалу, який під час призупинення освітнього процесу у школі, не опрацьовувався.

7.2. Внести корективи до календарно – тематичного планування, планів виховної роботи, пов’язані з відпрацюванням навчальних програм.

7.3. Забезпечити відповідне оформлення записів в класних журналах шляхом ущільнення навчальних тем.

Протягом ІІ семестру 2021/2022 н.р.

7.4. Звернути увагу на недоцільність та формальне надолуження програмового матеріалу шляхом надання великого обсягу домашнього завдання (перелік параграфів та номерів у підручнику) без організації навчальної взаємодії учнів з вчителем.

8. Вчителям-предметникам, які викладають в 5-11 класах:

8.1. Забезпечити виконання навчальних програм шляхом використання можливостей, засобів, форм і методів дистанційного навчання на електронних освітніх платформах Classroom, Zoom, Meet в синхронному або асинхронному режимі;

8.2. Провести з учнями інструктажі з техніки безпеки на період дистанційної форми освітнього процесу;

8.3. Дотримуватися санітарних правил і норм щодо розкладу навчальних занять, вправ для очей та постави, безперервної тривалості навчальної діяльності з технічними засобами навчання, тривалості виконання завдань для самопідготовки у позанавчальний час (домашніх завдань);

8.4. Контролювати залучення учнів до освітнього процесу.

8.5. Наблизити робочий час в дистанційному режимі до затвердженого в закладі розкладу навчальних занять та відповідно педагогічного навантаження.

8.6. Забезпечити фіксацію тем, домашніх завдань та оцінок можливими наразі шляхами (у зручний для вчителя спосіб) з метою перенесення до класних журналів.

8.5. Зробити запис «Дистанційне навчання» у правий частині журналу у графі «Зміст уроку».

8.6. Перенести оцінки, отримані за час дистанційного навчання до класних журналів.

9. Завгоспу Рябій Л.Ф.:

9.1. Забезпечити збільшення кратності проведення вологих прибирань прибиральницями службових приміщень з використанням дезінфікуючих засобів у приміщеннях школи.

9.2. Слідкувати за якісним технічним станом і безпечну експлуатацію систем газопостачання, з дотриманням правил техніки безпеки та необхідного температурного режиму в школі.

10. Робітнику з комплексного обслуговування й ремонту будівлі Приходьку В.М. забезпечити виконання комплексу робіт щодо підтримання функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій.

11. Медичній сестрі Карпенко Т.О.

11.1. Проводити роз’яснювальну роботу серед працівників школи щодо запобігання поширенню захворювання на коронавірусну інфекцію (COVID-19) та дотримання особистої гігієни.

11.2. Забезпечити виконання профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, і гострих респіраторних інфекцій

12. Заступнику директора з навчально-виховної роботи Іваницькому С.Л. розмістити на сайті школи інформацію щодо порядку організації навчання у період тимчасового призупинення освітнього процесу.

13. Головному бухгалтеру Романенко А.В., здійснювати оплату праці працівникам згідно з чинним законодавством України відповідно до штатного розпису та тарифікації.

14. Адміністрації школи організувати вхідний контроль за станом здоров’я працівників, обмежити доступ сторонніх осіб до школи.

15. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Директор __________________ Г. Луценко

З наказом ознайомлені: ______С.Л. Іваницький _______Т.В. Литовченко ______ Р.П. Близнюк ________ Г.Г. Мищенко ______ О.П.Соловей ______С.І. Соловей ______К.В. Литовченко ________О.Р. Зінь ________Н.О. Різник ________ А.Г. Сімонов _______ К.М. Саса _______ С.В. Литовченко ________Г.І. Божук ______Л.М. Соловей ______ Н.П. Костира _______Т.О. Карпенко _________ С.Я. Пильтяй _________ Л.П. Трохимчук _______ Т.О. Соловей ________В.Г. Золотопольська _______ Л.Ф.Ряба ______Т.С. Безжон ________ С.Г. Топіха ________Є.А. Афанасенко ______ Н.П. Жук ________В.М. Приходько

/Files/images/01022019/Час онлай занять.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi