• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Заходи до 30-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС

Заходи до 30-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС

2016-04-26

5 квітня 2016 року в Русанівському НВК відбулась година пам"яті "Дзвони Чорнобиля", присвячена 30-й річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції, яку підготували педагог-організатор Божук Г.І та учні 7 класу. Діти нагадали про страшні події, які відбулись 30 років тому, згадали поіменно пожежників-рятівників та вшанували пам’ять жертв трагедії хвилиною мовчання. Потім педагог-організатор Божук Г.І. презентувала учням книгу про Чорнобиль, яку подарував школі ветеран МНС України Божук А.Г. Захід завершився піснею Т.Петриненка "Україна" у виконанні учасників заходу.

26.04.2016 р. учні школи переглянули презентацію "Чорнобиль - наш біль", яку підготували педагог-організатор Божук Г.І. та учениця 7 класу Соловей Олена.

Також в закладі організована виставка малюнків "Чорнобиль очима дітей".

26 квітня для всього українського народу - це день чорнобильського лиха, болю, суму, і забути та викреслити його з нашої пам*яті - неможливо.

Наш земний уклін, довічна вдячність усім, хто, ризикуючи своїм здоров’ям і життям, заради нас брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Священна пам’ять тим, хто поклав своє життя, захистивши нас від радіаційної загрози.

/Files/images/IMGP1174.JPG/Files/images/IMGP1169.JPG/Files/images/IMGP1156.JPG/Files/images/IMGP1154.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi