Семінар директорів

2015-12-16

Науково-практичний семінар в Русанівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. – ДНЗ»

16 грудня 2015 року Русанівський НВК приймав відомих науковців, які приїхали на науково-практичний семінар. Це співробітники відділу економіки та управління загальною середньою освітою Інституту педагогіки НАПН Президент Асоціації керівників шкіл України, кандидат педагогічних наук, заслужений вчитель України Онаць Олена Миколаївна та професор педагогічних наук Калініна Людмила Миколаївна. На семінар були запрошені начальник відділу освіти Броварської РДА Чайка Людмила Григорівна, директори шкіл Броварського району, депутати Броварської районної ради Борсук О.М., Сорокопуд С.О., сільський голова Русанівської сільської ради Слизюк В.І., члени батьківської ради та вчителі закладу.

Онаць О.М. розповіла присутнім про проект нового закону про освіту, про роль громадських організацій та батьківських рад в організації навчально-виховного процесу. В законі про освіту, на її думку, недостатньо уваги приділено ролі керівника закладу та його функціям, багато обов’язків та мало прав. Це питання потребує доопрацювання. Присутні охоче задавали запитання, на які відповідали гості.

Далі мова йшла про роботу Асоціації керівників шкіл України. Онаць О.М. запропонувала директорам Броварського району створити осередок Асоціації керівників шкіл України з метою захисту інтересів директорів і для кращого вирішення наболілих питань роботи навчальних закладів в цей наш непростий час.

Л.М. Калініна розповіла про роботу відділу економіки та управління загальною середньою освітою НАПН України, яким вона керує. Поділилася своїми надбаннями та проблемами. Гості подарували школі багато корисної літератури для використання в роботі вчителями. Всі підняті проблеми активно були обговорені депутатами, батьками, представниками влади.

Після проведення семінару всіх гостей і присутніх чекав творчий сюрприз – виступ учнів 4 класу,, який підготували класовод Міщенко Г.Г. та вчитель музики Сімонов А.Г. а також концерт дитячого духового оркестру «Козацькі джури», під керівництвом вчителя-методиста Русанівського НВК Сімонова А.Г.

На закінчення виступила директор Русанівського НВК Зінь О.Р., яка щиро подякував за участь в семінарі шанованим гостям та запевнила всіх, що заклад і надалі буде впроваджувати інноваційні технології та тісно співпрацювати в співробітниками Національної академії педагогічних наук України.

/Files/images/IMG_8559.jpg /Files/images/IMG_8573.jpg/Files/images/IMG_8567.jpg

/Files/images/IMG_8543.jpg
/Files/images/IMG_8539.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi