• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районна гра Брейн-ринг "Підліток і право"

Районна гра Брейн-ринг "Підліток і право"

2018-11-01

/Files/images/0111/P81101-131040.jpg

01 листопада 2018 року у рамках районної комплексної програми підтримки сім’ї та забезпечення прав дітей та за підтримки районної держадміністрації на базі Требухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся брейн-ринг «Підліток і право». Організатором заходу стала служба у справах дітей та сім’ї Броварської районної державної адміністрації.

Мета проведення такого інтелектуального заходу – розвиток правової культури дітей, виховання в них поваги до права, здобуття практичного досвіду щодо вирішення правових питань.

Участь у грі взяли чотирнадцять команд навчальних закладів Броварського району. Для учнів підготували цікаві запитання на правову тематику. Розпочався брейн-ринг вітальним словом та побажаннями перемоги від організаторів турніру. Рівень правових знань, ерудицію та креативність учнів оцінювало компетентне журі.

Під час брейн-рингу всі учасники показали свої знання з предмету правознавство, дізнались щось нове та отримали багато приємних вражень від спілкування в командах.

Перемогу у грі здобула команда «Юрист», учнів Русанівського НВК.

По завершенні заходу начальник служби у справах дітей привітала переможців та учасників брейн-рингу і нагородила цінними подарунками, а також наголосила, що з такою інтелектуальною, обізнаною зі своїми правами, обов’язками та законодавством, молоддю на Україну чекає світле майбутнє.

/Files/images/0111/P81101-102053.jpg/Files/images/0111/P81101-131310.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi