Останній дзвінок

2014-05-31

Свято Останнього дзвоника в Русанівському НВК.

30 травня 2014 року в Русанівському НВК відбулося, мабуть, найбільш довгоочікуване свято в навчальному році – свято Останнього дзвінка. Всі учні прийшли святково одягнені, з квітами. Радо зустріли їх вчителі та батьки.

Завітали на шкільне свято і шановні гості. Найбільше з гостей учні знають сільського голову Солов'я Сергія Петровича, бо він є частим гостем в НВК. Від Броварської районної ради на святі був директор ПП «Русанівське» Борсук Олександр Миколайович. Броварську адміністрацію представляла на святі завідуюча відділом культури Інгуряну Ганна Павлівна. Від відділу освіти Броварської РДА напутні слова учням говорила методист Горицька Ірина Олександрівна. Також був присутній підприємець, член громадської організації «Запорізьке козацтво» Мишко Василь Іванович. Благословив випускників нашого закладу настоятель Свято-Миколаївської церкви отець Григорій.

Свято пройшло урочисто і організовано. Звучали вірші, музика, напутні слова батьків та гостей. Призери олімпіад, конкурсів, змагань були нагороджені грамотами відділу освіти, Броварської районної державної адміністрації та адміністрації закладу. Грамоти також одержали кращі вчителі та працівники закладу. Окрасою свята як завжди був наш шкільний оркестр «Козацькі джури», під керівництвом вчителя-методиста Сімонова Анатолія Григоровича.

/Files/images/IMG_7524.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi