• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підсумки тижня англійської мови «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина» - говорить відомий вислів. Саме його було обрано девізом тижня англійської мови, який проходив в нашій школі з 11 по 15 грудня 2017 року.

Підсумки тижня англійської мови «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина» - говорить відомий вислів. Саме його було обрано девізом тижня англійської мови, який проходив в нашій школі з 11 по 15 грудня 2017 року.

2017-12-15

/Files/images/Англія.jpg

/Files/images/P71213-085541.jpg/Files/images/P71213-085552.jpgТиждень було проведено з метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь та навичок. Школярі були активними учасниками та співорганізаторами всіх запланованих заходів.

В рамках тижня іноземної мови відбувався такий захід:

  • Перегляд відео “Great Britain”.

Перегляд відео “Great Britain” розширило знання учнів 1-11 класів про країну, мову якої ми вивчаємо та переглянуті сюжети стали темою для подальшого обговорення, у якому прийняли участь всі учні. Діти удосконалювали свої мовленнєві здібності, вміння працювати самостійно та в команді при розв’язуванні кросвордів та ребусів (2-4 класи). В цілому тиждень англійської мови було проведено на належному рівні. Залучаючи учнів до підготовки та проведення заходів ми забезпечили обмін мовним досвідом учнів, набуття нових знань та навичок. Значно підвищили інтерес та, що найголовніше, позитивну мотивацію до вивчення англійської мови.

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi